Cannibal Hookers
Genre:Cult, Kannibalen
Regisseur:Donald Farmer
Scenario:Donald Farmer
Jaar:1987
Taal:Engels
Speeltijd:67 minuten
Cast:Sheila Best, Annette Munro


Twee hogeschool studentes willen kosten wat kost lid worden van een vrouwendispuut. Als ontgroeningsstunt dienen zij zich verkleden als hoeren en een klant oppikken aan de kant van de weg. Van een van de dispuutleidsters hebben ze een adres meegekregen waar ze hun klanten heen moeten brengen. Het vriendje van een van de twee is bezorgd, omdat hij de leugen dat ze alleen wat grappige telefoongesprekken hoeven te voeren niet gelooft, en gaat samen met twee vrienden op pad om zijn vriendin te vinden. Op straat komen ze de twee studentes in hoerige kleding tegen. De meiden geven toe wat ze echt moeten doen en als oplossing bedenken ze dat de vrienden net zo goed mee kunnen gaan als hun klanten. Bij het adres aangekomen blijkt dat het adres een hoerenhuis is. Een van de vrienden wordt versierd door de hoeren en vastgebonden op een altaar. De hoeren hebben wat anders in gedachte dan seks en met blote handen wordt de arme jongen ontdaan van zijn hart, hetgeen gulzig verorberd wordt. Achter elkaar worden nu verscheidene mensen daarheen gelokt en half opgegeten.

Cannibal Hookers is een extreem slechte direct-to-video productie waar helemaal niets positiefs over te melden valt. Menig homevideo van de gezellige vakantie in Frankrijk heeft een verschrikkelijk hoge produktiekwaliteit vergeleken met het camera-, licht- en geluidswerk van dit stukje non-film. Het acteerwerk is zo mogelijk nog dramatischer; elke vorm van emotie is totaal afwezig. De speciale effecten zijn zenuwstoornisbevorderend slecht en nep. Dan zijn we aangekomen bij het plot. Nouja...plot, de samenvatting van het verhaal komt waarschijnlijk niet verder dan het plot wat Farmer zelf heeft geschreven, oftewel een lineair verhaal wat in één zin kan worden samengevat: "Hoeren eten mannen op".

Als alternatief voor deze film stel ik voor dat je een emmer water leeg gooit in je badkamer en kijkt hoe het water opdroogt. Gegarandeerd dat het spannender, indrukwekkender en zeker boeiender is dan deze film.


Beoordeling: 0.0 (?)
Recensent: Squishy
Links:  IMDB  

Beoordeling bezoekers (5):

Bekijk het stemgedrag

Beoordeel deze film:


recensies
over horrorweb