Bestel de DVD bij ...

Koop Killer Klowns from Outer Space bij Amazon.co.ukBestel de poster bij ...

Koop de Killer Klowns from Outer Space poster bij allposters.com
Killer Klowns from Outer Space
Genre:Cult, Komedie, Monsters
Regisseur:Stephen Chiodo
Jaar:1988
Taal:Engels
Speeltijd:88 minuten
Cast:Grant Cramer , Suzanne Snyder , John Allen Nelson , John Vernon


Met films getiteld (vul iets bizars in) from outer space zou je hele dvd-kasten kunnen vullen. Vaak is het de ergste b-pulp die er maar bestaat, maar soms zitten er daadwerklijk aardige films tussen. Killer Klowns from Outer Space is er zo eentje die niet zonder meer in het pulprijtje past.

Een groep studenten verzameld zich zoals altijd "on the top of the world", een plek waar ze stelletjes zonder toezicht van hun ouders hun gang kunnen laten gaan. Plotseling valt een lichtgevende bal die op een meteoriet lijkt vlakbij neer. Twee van hen gaan op onderzoek uit en tot hun grote verbazing zien ze een circustent staan middenin het bos waar de bal neergekomen zou moeten zijn. Nieuwsgierig als ze zijn gaan ze op onderzoek uit in de tent, en komen tot de lugubere ontdekking dat in een van de kamers in de tent suikerspinnen hangen met lijken erin. Zich rot geschrokken en achternagezeten door de Klowns from Outer Space zoeken ze hulp bij de politie die hun fantastische verhaal natuurlijk niet gelooft. Uiteindelijk lukt het om hen te overtuigen van hun verhaal, maar dan zijn de klowns al een ware strooptocht begonnen om het hele stadje in ballonnen en suikerspinnen te vangen en doden.

De decors en make-up zijn voor het budget heel netjes verzorgd. De personages worden wel heel erg stereotype neergezet, wat echter wonderwel past bij de algehele campy opzet van de film. Killer Klowns from Outer Space mag dan niet de grootste intellectuele uitdaging zijn, het is zeker een vermakelijke en aparte film.


Beoordeling: 2.5 (?)
Recensent: Squishy
Links:  IMDB  Bekijk Trailer  

Beoordeling bezoekers (11):

Bekijk het stemgedrag

Beoordeel deze film:


recensies
over horrorweb