Bestel de DVD bij ...
Koop I Still Know What You Did Last Summer bij bol.com
I Still Know What You Did Last Summer
Genre:Slasher
Regisseur:Danny Cannon
Jaar:1998
Taal:Engels
Speeltijd:100 minuten
Cast:Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Brandy Norwood, Mekhi Phifer


De voor dood achtergelaten moordende maniak uit deel 1 keert terug om de twee overlevenden daaruit alsnog katjefrik te maken. Om alle traumatische ervaringen te vergeten gaan ze op vakantie naar een hip tropisch eiland, maar er loopt nog steeds iemand rond die weet wat ze de vorige zomer, of voor-vorige zomer, of enige andere zomer in het verleden, hebben gedaan of nagelaten. Er is ook nog een macabere voodoopriester die iets weet, al wekt hij niet te indruk zelf te weten wat dat is, laat staan met welke zomer dat te maken zou moeten hebben.

Ingewikkelder kan ik de synopsis niet maken voor een kipsimpele film. Een recensent probeert wel eens iets raars om zijn lezers tot het kijken van een film uit te nodigen. Sexy tieners op een tropisch eiland worden afgemaakt door een tot kort voor het einde onbekende moordenaar. Dat is het. Dat was deel 1 ook, maar hoewel wereldwijd verguisd had die film een onmiskenbare, zij het goeddeels campy klasse. In deze film is voorspelbaarheid echter troef en proberen de makers krampachtig met een paar vergezochte ideetjes die voorspelbaarheid te verdoezelen.

Maar geen enkele doorgewinterde horrorkijker zal zich laten bedotten want het is een saaie bedoening. Een paar sappige moorden en een enkel schrikeffect maken nog geen acceptabele horrorfilm. En dat is deze film dan ook niet, behalve misschien voor de doorgezomerde slasher-afficionado.


Beoordeling: 1.5 (?)
Recensent: Kairo
Links:  IMDB  Bekijk Trailer  

Beoordeling bezoekers (24):

Bekijk het stemgedrag

Beoordeel deze film:


Zie ook:I Know What You Did Last Summer (1997)
I'll Always Know What You Did Last Summer (2006)

recensies
over horrorweb