Bestel de DVD bij ...

Koop Halloween III: Season of the Witch bij Amazon.co.uk
Halloween III: Season of the Witch
Genre:Slasher
Regisseur:Tommy Lee Wallace
Jaar:1982
Taal:Engels
Speeltijd:99 minuten
Cast:Tom Atkins , Stacy Nelkin , Dan O'Herlihy


De dochter van een vermoorde man-met-masker gaat op onderzoek uit naar de reden achter de moord op haar vader. Met hulp van de arts die haar vader indertijd behandelde stuit zij op een kwaadaardige speelgoedfabriek die dodelijke Halloween-maskers maakt.

Halloween III laat de lotgevallen van Loomis, Laurie en Myers geheel voor wat ze waren en vertelt een op zichzelf staand verhaal. De film heeft hiervoor veel kritiek van de fans van het eerste uur te verduren gekregen, maar laat zich niettemin goed bekijken als een simpele maar vermakelijke, op zichzelf staande horrorfilmpje. Het acteerwerk van Nelkin (Ellie, de dochter) en Atkins (Dan Challis, de dokter) is dik voor elkaar, de productie van John Carpenter en de inmiddels overleden Debra Hill is prima en op de regie van Wallace is, gegeven de eenvoudige film die het is en ook niet probeert meer te zijn dan dat, niets aan te merken.

Vermakelijk horrorkijkvoer voor een luchtige en landerige anderhalf uur, als het snoep op is en de kinderen naar bed zijn.


Beoordeling: 2.5 (?)
Recensent: Kairo
Links:  IMDB  

Beoordeling bezoekers (18):

Bekijk het stemgedrag

Beoordeel deze film:


Zie ook:Halloween (1978)
Halloween (2007)
Halloween 4: The Return of Michael Myers (1988)
Halloween 5 (1989)
Halloween H20: 20 Years Later (1998)
Halloween II (1981)
Halloween: Resurrection (2002)
Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)

recensies
over horrorweb