Bestel de DVD bij ...
Koop Wrong Turn bij bol.comBestel de poster bij ...

Koop de Wrong Turn poster bij allposters.com
Wrong Turn
Genre:Slasher
Regisseur:Rob Schmidt
Jaar:2003
Taal:Engels
Speeltijd:84 minuten
Cast:Desmond Harrington , Eliza Dushku , Jeremy Sisto


Chris (Desmond Harrington) moet op sollicitatiegesprek en heeft een afspraak om 7 uur 's-avonds. Hij komt in een file terecht, besluit om te keren, raakt verdwaald in dezelfde bossen als waarin de crew van Blair Witch Project hun einde vond en ramt in volle vaart een auto van een groep vakantievierende vrienden. Op zoek naar hulp worden ze belaagd door een gestoorde, misvormde, kannibalistische familie en balanceren ze voortdurend op het snijvlak tussen rennen of vechten voor hun leven.

Deze film uit 2002 bevat natuurlijk helemaal niets dat al niet eerder is vertoond in films als Deliverance (met name), Southern Comfort, Texas Chainsaw Massacre of The Hills Have Eyes. Regisseur Rob Schmidt doet dan ook gelukkig geen enkele moeite om dit met allerlei overbodige verhaalskronkels te verbergen en besluit de kijker direct in de maag te stoten met een hoog tempo, zorgvuldige maatvoering, schitterende beelden, goede spanningsopbouw, spectaculaire actiescènes en een vlot verlopend verhaaltje dat geen moment verveelt.

Wrong Turn is vijf kwartier spannend postmodern horrorvermaak van de bovenste plank, en een prima voorbeeld van een cum laude geslaagde synthese tussen snelle moderne MTV-cinema en sferische 70er jaren horror.


Beoordeling: 3.5 (?)
Recensent: Kairo
Links:  IMDB  

Beoordeling bezoekers (55):

Bekijk het stemgedrag

Beoordeel deze film:


recensies
over horrorweb